COVID-19

Het is glashelder: Nederland is de komende tijd een ‘anderhalvemeter samenleving’. Günther Brillen en Contact­lenzen heeft daarom nieuwe apparatuur voor ­precisie oogmeting aangeschaft. Daarmee meten we uw gezichtsvermogen op 2 meter afstand.

In de oude situatie moesten wij bij het uitvoeren van een oogmeting steeds de instellingen van het meetapparaat (de ‘phoropter’) handmatig aanpassen. Daarbij stonden we dichtbij de klant. Nu passen we die instellingen aan op een speciale laptop. Dat kan bij wijze van spreken vijf meter verderop, maar bij ons is de afstand twee meter. Bijkomend voordeel is dat de nieuwe apparatuur ook weer een stapje vooruit is in precisie, comfort en snelheid. De nieuwe phoropter is ergonomischer van vorm, dus prettiger voor u.

We ­hanteren natuurlijk alle andere rivm / nuvo maat­regelen, dus u kunt gerust een afspraak maken voor een oogmeting via 078 613 36 55

Bijzondere tijden vragen om bijzondere vormen van dienstverlening. Daarom biedt Günher Brillen & Contactlenzen:

Service aan huis
U vindt het lastig om nu naar onze winkel te komen? Dan komen wij naar u toe, bijvoorbeeld voor een reparatie aan uw montuur.

Afspraak in de avonduren
Passen onze openingstijden niet bij uw agenda? Bel dan voor een afspraak in de avonduren.

Contactlens bezorgservice
Nieuwe set contactlenzen nodig, maar u bent even niet in de buurt? We k­unnen ze ook thuis bezorgen of per post verzenden.