Malt Belgian Eyewear

Malt is een onafhankelijk Belgisch brillenmerk. We ontwerpen en produceren duurzame monturen van hoge kwaliteit. Onze collectie geniet erkenning om het design, de technische details, de ergonomie en de verrassende materiaalcombinaties.  

40 JAAR ERVARING, TOEGEPAST EN GETRANSFORMEERD

De geschiedenis van Malt gaat terug tot 1978, toen Kinto , iconisch Belgisch merk, zette de eerste stappen. In de buurt van Brussel werd een productiesite opgericht, die tegelijkertijd een pool van kennis en ervaring op het gebied van brillen creëert. Op basis hiervan lanceerden we in 2013 de collectie, iconisch Belgisch merk, zette de eerste stappen. In de buurt van Brussel werd een productiesite opgericht, die tegelijkertijd een pool van kennis en ervaring op het gebied van brillen creëert. Op basis hiervan lanceerden we in 2013 de collectie.

Wij ontwerpen en ontwikkelen onze brillen voor mensen die een kwaliteitsproduct verlangen dat uitgekiend is vormgegeven. Wij willen binnen de brillenmakerswereld kwaliteit, ergonomie en functionaliteit uitdragen. Wij geloven dat diversiteit onder de fabrikanten belangrijk is en dat er altijd een groep klanten zal bestaan die een product met geschiedenis zoekt, een product met waarden.