Nieuw in onze collectie: Ray-Ban

Correctiebrillen en zonnebrillen bij Günther 

Ray-Ban heeft nu de meest actuele monturencollectie van Ray-Ban in huis. Het betreft zowel zonnebrillen als reguliere correctiemonturen. Er is al een Ray-Ban bril of zonnebril met glazen op sterkte vanaf 200 euro (enkelvoudig) en 400 euro (multifocaal).

Ray-Ban is zonder twijfel het bekendste merk zonnebrillen ter wereld en nu ook bij Günther verkrijgaar. Wat het merk zo onweerstaanbaar populair maakt? Allereerst de iconische vormgeving en allerhoogste kwaliteit. Een Ray-Ban schaft u aan voor jaren, zeker als het een zonnebril is.


Nieuw in de collectie: Minamoto

Günther Brillen & Contactlenzen heeft zijn merkcollectie uitgebreid met de Japanse monturen van Minamoto. Een letterlijk uniek merk, want elke Minamoto bril is een origineel. Ontworpen in Japan en zorgvuldig handgemaakt van Japans titanium. De brillen combineren onderscheidend Japans design en geavanceerd vakmanschap en creëren zo iets blijvends: een echt origineel. Bestemd voor mannen en vrouwen die origineel willen leven.

Foto: zelfs ieder briletui is origineel en handgemaakt van oersterk Japans Washi papier.

Tijd voor een nieuwe bril? Maak snel een afspraak voor een oogmeting of loop even binnen om onze monturencollectie te zien!