Günther Brillen, de vakopticien van Dordrecht

Günther Brillen is één van de oudste ondernemingen in Dordrecht. Het bedrijf is sinds 1875 onafgebroken gevestigd in de stad. Vanaf het begin is goed kijken één van de speerpunten en dit is het nu nog steeds. 

Sinds 2017 is onze optiekzaak in handen van gediplomeerd opticien en contactlensspecialist Wilbert Hermenet. Hij heeft de winkel volledig vernieuwd, zowel qua interieur als monturencollectie. Die is nu opgebouwd rond een aantal bekende en minder bekende merken. Recent heeft hij geïnvesteerd in de nieuwste technologie voor oogmeting. Deze maakt het ook mogelijk om op 1,5 meter afstand ogen te meten.

Onze visie? Alles begint met een zeer gedetailleerde oogmeting. Daar nemen we royaal de tijd voor en deze is uitgebreider gebruikelijk in de optiekwereld. Vervolgens presenteren we je een bijzondere monturencollectie met modieuze, eigentijdse brillen. Die voorzien we vervolgens van topkwaliteit glazen, bij voorkeur van ons huismerk Zeiss. Het resultaat: optimaal zicht en prettig kijkcomfort, ook als u liever contactlenzen draagt.

Merken